Gedurende de afgelopen week leken de cria’s wel van de lopende band af te rollen.

Op 25 juni kwam Habika ons in de ochtend al haar nieuwe cria laten zien. Een wit merrietje dat ons al vrolijk en nieuwsgierig tegemoet treedt. We noemen haar AANL Nouka (=zonsopkomst, liefde). De papa van Nouka is AANL Guapo Blanco.

Enkele dagen later, op 30 juni verrast onze Joy ons… om 9:00 nog niks aan de hand en om 11:15 staat daar een klein, gekleurd, ondeugend kereltje. Grappig om te zien met zijn spotjes op de hals. We noemen hem AANL Naughty Spotty. Zijn vader is Tienda Molino Iggy Pop.

En op 2 juli tegen het middaguur zien we dat Kissy (Kissed by Elektra) aan haar allereerste bevalling begonnen is. Ze heeft het er wel een beetje moeilijk mee en als de kleine geboren is, ligt ze er even beduusd bij te kijken. Niet gek ook… de prachtige jongeman weegt maar liefst 10 kg! Hoog op de poten en nu al mooie bewolling. We noemen hem AANL Nikay (=zegevierend) Phantom (naar zijn vader Quality Line Ghost).

Gelukkig verkeren de kleintjes en hun moeder allemaal in goede gezondheid. We zijn trots op onze rondrennende ukkepukken. De stand is inmiddels 3-2 voor de meiden.

Naughty Spotty en Nikay